MAGÁNÓRÁK

Kinek javasoljuk a magánórát ?

Elsősorban az agglegény miniszterelnöknek, aki azonnal belezúg a személyzet egyik üdítően valóságos tagjába, s ugye, érthető okokból kifolyólag nem vehet részt egy csoportos oktatáson.

A korosodó, szerelemtől epedő cégvezetőnek, aki szerencsét próbálna vágyának régóta dédelgetett, ki nem mondott tárgyával az irodában, s így a pályája alkonyán egy varázslatos tangóval akar visszatérni a színre.
A szégyenlős, gátlásos, pattanásos gimnazistának, aki a suli legmegközelíthetetlenebb lányának figyelmét szeretné felhívni magára egy házibulin, fergeteges samba tudásával, feltéve ha meghívják.

Amennyiben nem a fentiekhez tartoztok, akkor elképzelhető, hogy fel szeretnétek zárkózni valamelyik csoportunkhoz, vagy akár csak a technikátokat szeretnétek tökéletesíteni. 
Ha úgy gondoljátok, hogy nem kielégítő a csoportos tánctanulás sebessége, tematikája, több időt szeretnétek fordítani egy bizonyos tánc tanulására. 
De az is előfordulhat, hogy egy hétvégi bulin szeretnétek felvágni friss tánctudásotokkal, s egy gyorstalpalóra van szükségetek. Persze ha ügyetlennek érzed magad, netán még szégyenlős is vagy, s szeretnéd kizárni a társaságot, akkor is ajánljuk.

Magánórára az alábbi űrlapon vagy elérhetőségeinken tudsz jelentkezni