ESKÜVŐI TÁNCOKTATÁS

Kiknek ajánljuk ?

Hát ez -mondanom se kell- furcsa kérdés, de azért a válasz :
Esküvőre készülő pároknak!

Készülődtök a nagy napra, szeretnétek ha minden tökéletes lenne? Sikerült kiválasztani a menyasszonyi ruhát, jegygyűrűt, zenekart, helyszínt, a menüt, kevés tánctudással rendelkeztek, de mégse szeretnétek, hogy csak úgy tessék-lássék módra, lötyögősen, mint egy kötelező kellék letudjátok majd a nyitótáncot, s ezáltal legfeljebb csupán egy feledhető emlékként rögzül a násznépben ez az apróság ? -azt szeretnétek, hogy tánctudásotok se maradjon el az elvártaktól ? 

Garantáltan Ti lesztek az est fénypontjai, legyen szó akár csak egy nyitótáncról, vagy egy gyertyafény-keringőről, menyasszonytáncról, az éjfél utáni menyecske táncról, nem beszélve a meglepetéstáncról, bármit választhattok mi mindenben segítünk, hozzájárulunk, hogy a násznép elaléljon a gyönyörűségtől.

Nem jelent gondot ha a táncot illetően nincs saját elképzelésetek, első találkozás alkalmával segítünk kiválasztani az érzelemvilágotokhoz, karakteretekhez legközelebb álló táncokat, ötleteket is adunk a koreográfiával kapcsolatosan.
Nagyon fontos, hogy mindezekre idejében gondoljatok, s minél előbb felkeressetek mert mindenkinek mások a képességei és csak egy személyes találkozást követően, néhány gyakorlati lépés után tudjuk megbecsülni mennyi időre van szükségetek.

Esküvői táncoktatásra az alábbi űrlapon vagy elérhetőségeinken tudtok jelentkezni