VERSENYTÁNC ELŐKÉSZÍTŐ CSOPORT

Versenytánc előkészítő csoport!
Szeptember 9-én, a Mozdulj Veresegyház programsorozat keretein belül tartjuk nyílt napunkat, ahol betekintést nyerhetsz tánciskolánk életébe és ha kedvet kaptál, hogy csatlakozz hozzánk, lehetőséged van a beiratkozásra.

VERSENYTÁNC ELŐKÉSZÍTŐ CSOPORT

Ebbe a csoportba olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik már elvégezték tánciskolánkban a szeptemberben induló kezdő tanfolyamot, vagy valahol máshol megismerkedtek a társastánc alapjaival és elhivatottságot éreznek magukban a sportoláshoz, versenyzéshez.

A versenytánc előkészítő csoport célja a Standard és Latin-amerikai táncok mélyebb technikai tudásának megszerzése, a szép testtartás kialakítása és az izomtónus fejlesztése. Itt már versenykoreográfiákon keresztül tanulnak a gyerekek, előadást, önkifejezést, láb és kéz technikát. Fokozatosan építkezve készítjük fel növendékeinket mind fizikálisan, mind mentálisan a versenysport szépségeire és kihívásaira.

A gyerekek kezdetben, hetente egyszer egy órában tanulnak, majd amikor már képesek az önálló gyakorlásra fokozatosan növelve a terhelést eleinte egy, majd két plusz nappal csatlakoznak be a versenyzők edzéseibe.

A versenytánc előkészítő csoport foglalkozása minden héten hétfőn 17:00-18:00-ig van.

Az első óra Szeptember 10. (hétfő)

Jelentkezés: Telefonon a 0620 458 1541-es számon, vagy e-mailben a swayste@gmail.com címen.
Tanfolyamaink díjai: Havi díj: 7.000 HUF / fő
Bérlet / négy hónap: 24.000 HUF / fő
Alkalmi díj: 2 000 HUF / fő
Téged is szeretettel várunk!