ADATVÉDELEM

COPYRIGHT

A swaytanciskola.hu tánciskola honlap tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása, bármely nem magáncélra készülő másolata kizárólag a Sway STE tánciskola mint tulajdonos írásos hozzájárulásával lehetséges.

A cikkek - szerzői jogokat sértő - engedély nélküli felhasználása esetén a jogsértő felhasználóval szemben a swaytanciskola.webnode.hu a rendelkezésére álló valamennyi törvényes eszközzel fellép. A swaytanciskola.webnode.hu cikkeinek idézésére (részletek közlésére) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (Szjt.) 34. § (1) bekezdése (és általában a fair use elvei) irányadók.
Idézetek átvétele esetén kérjük, hogy a forrást - az Szjt. hivatkozott rendelkezésének megfelelően - pontosan tüntessék fel.
A swaytanciskola.webnode.hu tánciskola honlapra, s ezen belül bármely oldalára hivatkozni lehet más online tartalomban előzetes kérés nélkül.
Ezt köszönettel vesszük !
A linkelés megszüntetését azonban oldalunkoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük.
A mások által készített tartalmak szellemi tulajdona azok készítőit illeti, ilyen esetekben mi is a forrást minden esetben külön jelezzük.