SEBEŐK SAROLTA

Sebeők Sarolta vagyok. Nő, feleség, anya, motivátor, életmódtanácsadó, edző. Célom, hogy minél több sportos és egészséges ember éljen a Földön.
Magyarország sajnos nem arról híres, hogy egészséges életet folytatna. A statisztikai adatok is azt mutatják, hogy a világon elsők között vagyunk a szív-és érrendszeri, a daganatos betegségek és a cukorbetegség tekintetében. Bár vannak olyan esetek is, amikor a tünetekért a genetikai meghatározottság felelős, de az esetek túlnyomó többsége a hibás életmódra vezethető vissza. Ezért fontos, hogy megismertessem minél több nővel, anyával, a helyes életmód alapelveit. A család, az anya szerepe azért is fontos az egészséges életmódra való nevelésben, mivel az életmódbeli szokásainkat jórészt otthonról hozzuk.

Célom, minél több nőt, anyát, tinédzser lányt meggyőzni arról, hogy a hamburger, a chips és a fagyi, a kóla bizony nem jó dolog. Hogy arra van időd, amire szeretnéd, hogy legyen. Hiszem, hogy az egészséges életmódot a helyes gondolkodásmód , az egészséges étkezés, rendszeres testmozgás háromszöge alkotja.